Bernadett
0 °C
4 °C

Hereharapás féltékenységből

2005.06.22. 16:30
Súlyos sérülést szenvedett az a békés megyei férfi, akit élettársa harapott meg. Az asszony egy veszekedés utáni békülékeny hangulatot kihasználva váratlanul élettársa herezacskójába mélyesztette fogait. A férfi sérülését tizenhárom öltéssel varrták össze. A támadó ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt indított a rendőrség eljárást.

Súlyos testi sértés kísérlete miatt állhat bíróság elé egy 45 éves mezőgyáni nő, aki kis híján nemzőképtelenné tette 44 éves élettársát, derül ki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szerdai közleményéből.

A magyar-román határ közelében lévő településen élő pár között kedden, italozás közben támadt a csaknem végzetes féltékenységi vita. A nő ugyanis azt vetette a férfi szemére, hogy korábban megcsalta őt, mondta el később a rendőröknek az áldozat.

A kedélyek lecsillapodása után, este tizenegy körül a nő orális szexet kezdeményezett, majd hirtelen megharapta a férfi herezacskóját. A férfi azonnal a háziorvoshoz rohant, és később bejelentést tett a rendőrségen a vérszomjas élettárs ellen.

Árulkodó vérfoltok

A nőt a rendőrök még az ágyban megtalálták, a részegen szendergő élettárs kürül az ágynemű vérfoltjai a férfi által elmondottakat erősítették, mondta el az Indexnek Szombati Andrea, a megyei rendőrség sajtóreferense. Miután kihallgatható állapotba került, a rendőrök kikérdezték a harapós élettársat is szerdán, az asszony beismerte tettét.

A férfi nemiszervét végül tizenhárom öltéssel varrták össze az orvosok, akik nyolc napon belül gyógyuló sérülésként írták le az esetet. Ennek ellenére a nő ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást a Sarkadi Rendőrkapitányság. Az bizonyosnak tűnik, hogy a nő komolyabb sérülést akart okozni partnerének, legalábbis a férfi arról számolt be a rendőröknek, hogy élettársa tette előtt azt mondta, tönkreteszi férfiasságát.