Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Meglett a hónapokig csukló lány

2007.06.12. 15:06
Három napra nyoma veszett Jennifer Mee-nek, akit hónapokig tartó csuklása tett világhírűvé. A lányt többen azzal vádolták, hogy csak mímelte a csuklást. A vádaskodók szerint eltűnése is csak egy újabb trükk volt.

Három napig nem találták nyomát a 15 éves Jannifer Mee-nek. A floridai St. Petersburgben élő lány 2007. január-februárjában lett világhírű, miután hónapokig folyamatosan csuklott.

Jennifernek szombaton veszett nyoma, számolt be róla több floridai hírszájt is. Nővére szerint a lány egyszerűen csak nem akart hazamenni. A hatóságok a szabályok szerint 48 óra elteltével, hétfőn indítottak nyomozást az ügyben. Mielőtt még a keresés igazán beindulhatott volna, kedden anyja megtalálta a lányt.

Az AP jelentése szerint Jennifer a házától három kilométerre bolyongott céltalanul.

Jennifer Mee a téli uborkaszezon médiaszenzációja volt az Egyesült Államokban. A lányt egymással versengve hívták meg reggeli műsoraikba a televíziós társaságok.

A CrimeBlog összefoglalója szerint Mee népszerűsége többek irigységét is felkeltette, be is indult a vádaskodás a blogoszférában. Többek szerint csak mímelte a csuklást.

Eltűnése hírét is vegyesen fogadták. Több rosszmájú vélemény szerint csak a februárban megszerzett hírnevét akarta öregbíteni az eltűnéssel.

Arról egyik hírforrás sem számolt be, hogy vajon a lány még mindig csuklik-e.