Erzsébet
1 °C
4 °C

Videóval kukkolt kiadott bérleményében az idős pár

MTI
2002.08.12. 13:53
A toalettől a konyháig, a nappalitól a hálószobáig 17 rejtett videókamerát fedezett fel frissen bérelt lakásának legkülönbözőbb helyiségeiben egy francia fiatalember. Az éttermi idénymunkára szerződött férfi feljelentést tett a rokonszenves, 70 év körüli lakástulajdonos házaspár ellen.

A Bagnol-sur-Merben nyaranta felszolgálóként dolgozó férfi zuhanyozás közben lett figyelmes egy furcsán elhelyezett tetőablakra, amelynek tükröt imitáló fedőlapja mögött rábukkant az első videófelvevőre. Tüzetesebb vizsgálat után látta, hogy a bérlemény összes helyiségében az álmennyezetbe beépített kandi kamerák rejtőzködnek, s minden mozgását, életének legintimebb pillanatait is szalagra rögzítik. A lakástulajdonosnál a rendőrök több tucat "magánműsort" tartalmazó kazettát foglaltak le. Ezeken az előző bérlők mindennapjainak és természetesen éjszakai elfoglaltságainak tényei voltak megörökítve a legváltozatosabb szögekből. Az idős pár ellen a magánélet megsértésének címén indult eljárás.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?