Árpád
-2 °C
4 °C

Vadnyugati lövöldözés Spanyolországban

Inforádió
2002.08.13. 14:28
Egy rendőrfelügyelő és egy bűnöző meghalt, két rendőr pedig megsebesült Madridban spanyol rendőrök és feltételezett hivatásos gyilkosok fegyveres összecsapásában. Keddi sajtójelentések szerint a 48 éves felügyelő a spanyol főváros keleti részén fekvő Ciudad Lineal lakónegyedben őrizetbe akart venni egy gyilkossággal gyanúsított kolumbiai férfit. Az illető azonnal tüzet nyitott, és halálosan megsebesítette a rendőrt.

A felügyelő munkatársaival vívott tűzpárbajban a kolumbiai is halálos sebet kapott. Egy másik kolumbiait a rendőrök őrizetve vettek. A két kolumbiai férfival szemben felmerült annak gyanúja, hogy bérgyilkosként Madridban megöltek egy ecuadorit, valamint egy kolumbiait, és annak fiát. Feltételezések szerint kolumbiai bandák jelentős részben hozzájárultak ahhoz, hogy az utóbbi időben a spanyol fővárosban megnőtt a bűnözés.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?