Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy nő 20 kilométert vezett autópályán a forgalommal szemben

MTI
2002.08.14. 06:16
Közel 20 kilométert vezetett autópályán a forgalommal szemben egy francia nő. 18 jármű sérült meg, miközben megpróbálta kikerülni a szemben robogó kiskocsit. Az 54 éves asszony Renault Clio-jával a Toulouse-t és Bordeauxt összekötő A62-es autósztrádán ellenkező menetirányú pályára hajtott fel, s 18 kilométeren keresztül szemben haladt a forgalommal. Az általa okozott karambolokban a csodával határos módon senki sem vesztette életét, két személy könnyebb sérüléseket szenvedett.

A rendőrség akkor csapott le a hölgyre, amikor Bordeaux felé lehajtott az autópályáról. Azonnal őrizetbe vették, és a kórházba szállítást követően pszichiátriai kezelésnek vetették alá. A rendőrség nem közölt további részleteket, de nyilván alapos okuk volt erre az eljárásra - hiszen csak az ismert viccben gondolhatja valaki ép ésszel hosszú perceken át azt, hogy minden autós megbolondult és menetiránnyal szemben közlekedik.