Áramszünet a Déli pályaudvaron

2002.08.16. 20:53
Áram nélkül maradt a Déli pályaudvar a Budapesten este nyolc órakor kezdődött vihar miatt. Az állomás területé, nem üzemelnek a tájékoztatótáblák, és szünetel a jegyeladás is. Mivel a jegyárusító pénztárak üresek, semmilyen felvilágosítást nem lehet kapni - jelentette helyszínen tartózkodó tudósítónk.

"Valóban áramszünet van a Déli pályaudvaron" - erősítette meg az Index információit a Kelenföldi pályaudvar forgalmi ügyeletese. "Mi sem tudunk beszélni velük" - mondta, hozzátéve, hogy ezért az állomás területén várakoztatják a vonatokat, melyeket a Déli pályaudvar nem tud fogadni. A hiba az Elektromos Műveknél keletkezett, a pályaudvar áramellátásában a betáplálás helyén történt meghibásodás. Az ELMÜ szakemberei egyelőre keresik a hibát, azt hogy mikor indul újra az áramszolgáltatás, egyelőre nem lehet tudni - írja a Havaria. .

A pályaudvar területén idönként újra van áram, azonban rövidesen újra elmegy - jelentette tudósítónk, a vonatok rendben indulnak. Solt térségében is száz kilométeres viharos szél és hatalmas esőzések vannak.