Aliz
6 °C
14 °C

Különös osztrák autóbaleset magyar résztvevővel

MTI
2002.08.21. 20:33
Különös baleset történt szerdán Ausztriában, amikor egy leállósávon álló autóba hátulról beleütközött egy magyar személyautó. Az addig álló osztrák kocsi az ütközés erejétől átrepült a palánkon és a rézsűn többször megfordult a tengelye körül, a két autó utasai azonban csak enyhébb sérüléseket szenvedtek.

A felső-ausztriai rendszámú kocsi vezetője azért állt le, mert a felhőszakadásban felmondta a szolgálatot az ablaktörlő. A mögötte érkező magyar rendszámú gépkocsi vezetője a sűrű esőben nem vette észre, hogy a kocsi a leállósávon van és nem halad, így belehajtott.

A baleset pillanatában a helyszínre érkezett egy teherautó, amelynek rakománya kötszer volt, így még a mentők megérkezte előtt elsosegélyben tudták részesíteni a felbukfencezett kocsi utasait, apát és fiát. A magyar rendszámú autó négy utasa közül hárman szenvedtek könnyebb sérüléseket, s a mentők minden sebesültet kórházba vittek - közölte az osztrák rendőrség szerdán este.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?