Judit
2 °C
7 °C

Titokzatos fenevad Baranyában

2002.08.25. 11:18
Titokzatos fenevad tartja rettegésben a Baranya- megyei Zobákpuszta lakóit. A HavariaPress úgy tudja, még pénteken egy eddig ismeretlen állat tépett szét brutálisan egy kutyát. A felkoncolt házőrző, egy ötven kilós, harcias kutya testéről, - mikor gazdája megtalálta- hiányzott a feje, egyik lába le volt szakítva, oldalát is felhasította valami és belső szervei is szét voltak marcangolva. A faluban tartott két pitbullt állatorvossal megvizsgáltatták, rajtuk azonban semmiféle nyomot nem találtak.

A falubeliek még a Horvátországból át-át kóborló aranysakálokra gyanakszanak, azonban szakértők szerint a róka méretű állatok nem képesek ilyen pusztítást véghezvinni. A pécsi állatkert munkatársai állítják, tőlük évek óta nem szökött meg olyan állat, amelyik képes lenne ilyen módon széttépni egy kutyát. A rendőrök bűncselekmény hiányában nem indítanak vizsgálatot az ügyben. Zobákpuszta lakói továbbra is rettegnek a különös fenevadtól.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?