Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vádemelés a megvert képviselőjelölt ügyében

MTI
2002.09.03. 15:46
Súlyos testi sértés büntette miatt vádemelési javaslattal küldte meg a rendőrség a Fővárosi Főügyészségnek a MIÉP volt országgyűlési képviselőjelöltjének bántalmazásában felbujtóként és társtettesként részes V. Tamás ügyét. A rendőrség befejezte a nyomozást V. Tamás ügyében, aki a nyomozás adatai szerint idén február 11-én az esti órákban a főváros XIII. kerületében a későbbi bántalmazás helyszínére csalta Oláh Jánost.

Oláh János februárban arról számolt be: ismeretlenek telefonon arra kérték, hogy menjen le a József Attila Színház melletti Déryné térre, ahol 20 darab ajánlószelvényt szeretnének átadni neki. Elmondása szerint a találkozáskor két, 30-35 év körüli fiatalember várta, és egyikük baseballütővel rácsapott, eltörte az orrnyergét. Az orvosi látlelet szerint Oláh nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A tájékoztatás szerint a bántalmazókat nem sikerült elfognia a rendőrségnek, politikai indíttatás nem merült fel az ügyben.