Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem sikerült a monorierdei benzinkút kirablása

MTI
2002.09.04. 14:49
Elfogták a 4-es főút mellett, a Monorierdőnél lévő Mol benzinkút kirablására készülő elkövetőket szerdán hajnalban, miután a rendőrség már felkészült a bűncselekmény elhárítására. Már egy hete több benzinkutat is figyeltek a rendőrök, mert az elmúlt időszakban három rablás is volt a környéken. Az álarcot viselő, három fegyveres fiatalember megfenyegette az ott tartózkodó dolgozókat és a pénztárban lévő 140 ezer forint bevételt követelték.

A figyelőszolgálatban lévő körzeti megbízott és polgárőr azonban felszólította fegyverük eldobására az elkövetőket, aminek azok nem tettek eleget. Menekülés közben az egyik elkövető több lövést adott le a rendőrre, aki viszonozta a tüzet és a támadót a lábán megsebesítette. őt és társát a helyszínen elfogták. A harmadik elkövetőt a rablás után 30 perccel a Készenléti Rendőrség Terrorelhárító Szolgálata fogta el.