Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elhurcolt, prostitúcióra kényszerített nőt keres a rendőrség

MTI
2002.09.06. 18:49
Erőszakkal prostitúcióra kényszerített, fogságából megszökött, majd ismét foglyul ejtett és ismeretlen helyre hurcolt fiatal nőt keres a rendőrség Pécsett - tájékoztatta az MTI-t pénteken a városi rendőrkapitányság vizsgálati osztályának vezetője. Dombay Péter alezredes elmondta: miután a nő megszökött fogva tartójától, egyik barátjának az utcán sétálva elmondta, hogy prostitúcióra kényszerítették, de ő megszökött. A történetet már nem volt ideje részletezni, mert ekkor két ismeretlen társaságában váratlanul megjelent fogva tartója, a barátját orrba vágták, őt pedig ismeretlen helyre hurcolták.

A három személy ellen személyi szabadság megsértésének valamint üzletszerű kéjelgés elősegítésének alapos gyanújával indult vizsgálat. Egyiküket - akit a rendőrség a törvénnyel való korábbi összeütközése miatt már ismert - péntekre virradóra őrizetbe vették, s az ügyészségnél előzetes letartóztatását kezdeményezték. A rendőrség folytatja a nyomozást és keresi a fiatal pécsi nőt.