Aliz
6 °C
14 °C

Fej nélkül temették el Nógrádi Józsefet

Népszabadság
2002.09.10. 06:36
Fej nélkül temették el Nógrádi Józsefet. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a napokban értesítette a családot arról, hogy átvehetik a januárban örök nyugalomra helyezett férfi koponyáját.

Nógrádi József, az "olajtanúként" elhíresült Nógrádi Zsolt édesapja 1998 októberében tűnt el Soltvadkertről. Holttestét - egy névtelen levél alapján - tavaly nyáron találták meg lakhelyétől tizenöt kilométerre. Kiderült: Nógrádi Józsefet fejbe lőtték, majd holttestét egy kiszáradt kútba dobták. A gyilkosság gyanúsítottja az áldozat kisebbik fia, Nógrádi Ádám, akiről bebizonyosodott: a névtelen levelet ő írta. A rendőrség - fél évvel az áldozat megtalálása után - kiadta a családnak Nógrádi József holttestét, akit idén januárban katolikus szertartás szerint Soltvadkerten temettek el.

Nógrádi Zsolt a napokban kapta meg a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztályának határozatát arról, hogy apja koponyacsontját átveheti és eltemetheti. Nógrádi Zsolt családja megdöbbent a határozaton, mert nem volt róla tudomásuk, hogy Nógrádi József feje hiányzott a koporsóból.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?