Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Előzetesben a pilisi gyilkosság gyanúsítottjai

MTI
2002.09.17. 20:16
Előzetes letartóztatásba helyezték azt a három férfit, akiket egy pilisi férfi meggyilkolásával gyanúsítanak - tájékoztatta az MTI-t kedden a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékese. Derzsi Péter őrnagy, az életvédelmi osztály vezetője elmondta: a három férfit a hét végén fogták el, és azzal gyanúsítják őket, hogy szeptember 13-án, Pilisen, előre kitervelt módon, aljas indokból megöltek egy 28 éves férfit. - A pilisi illetőségű gyanúsítottak a kihallgatás során elismerték a bűncselekmény elkövetését - tette hozzá.

A nyomozás során kiderült, hogy az elkövetők - ittas állapotban, szóváltás után - előbb megverték a férfit, majd többször visszatértek a tett elkövetésének helyszínére a sértett további bántalmazására. Legutoljára azzal a szándékkal mentek vissza, hogy megölik. - A már eszméletlen férfi fejét rugdosva olyan súlyos sérüléseket okoztak, hogy a sértett a helyszínen életét vesztette - közölte az életvédelmi osztályvezető, hozzátéve, hogy az áldozattól nem vettek el semmiféle értéket. Az áldozat, és a két elkövető biztonsági őr volt, a harmadik gyanúsított fiatalkorú. A gyanúsítottakat a Budakörnyéki Bíróság hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte.