Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Német pedofilt csuktak le Kambodzsában

MTI
2002.09.19. 14:08
Kambodzsa északkeleti részén, Angkor romváros templomegyüttesének közelében letartóztattak egy német férfit, aki gyereklányokkal létesített szexuális kapcsolatot. A sziemreapi rendőrség pedofíliával vádolja a 42 éves Andreas Glocknert, mert egy szállodai szobában szexuális kapcsolatot létesített egy 13 és egy 14 éves kislánnyal. Az egyik bakfis öt hónapja feljelentést tett a rendőrségen, de a német férfi akkor már nem tartózkodott Kambodzsában.

Az áldozat elmondása szerint Glockner meglátogatta a lány családját, ajándékokat és pénzt adott szüleinek, akik megengedték, hogy elvigye egy szállodába, s ott a férfi elkábította. A harmadik kambodzsai útján letartóztatott német azzal védekezett, hogy örömlányoknak gondolta a gyerekeket. Kambodzsa a pedofilok kedvelt úti célja lett, de mostanáig csak két nyugati pedofilt ítéltek el: egy britet három év börtönre, egy olaszt pedig tíz év szabadságvesztésre - utal rá az AFP.