Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csőtörés és vízkorlátozás a IX. kerületben

2002.09.22. 09:57
Eltörött egy 200 milliméteres vízcső vasárnap reggel a főváros IX. kerületében, a Thaly Kálmán utca 20. szám előtt. A csőtörés helyszínén egy mintegy tízszer tíz méteres kráter keletkezett.

Péterffy Gábor, a Fővárosi Vízmuvek kommunikációs vezetője az MTI-vel közölte: elképzelhető, hogy rövid idore vízkorlátozást vezetnek be a kerület Balázs Béla és Mester utca által érintett részén. Hozzátette: a csőtörés okait még vizsgálják.

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kráter egy parkoló személygépkocsi alatt nyílt meg. Két másik jármuvet sikerült a tuzoltóknak még idoben eltolniuk a helyszínről. Molnár Péter közölte: arról nincs jelenleg információjuk, hogy a víz mekkora területet mosott alá. A szóvivo tájékoztatása szerint a víz az épület alatt lévő, régi típusú, falazott, boltíves csatornába ömlik. Személyi sérülés nem történt.