Aliz
6 °C
14 °C

A fekete angyal ellen vallott egykori munkatársa

MTI
2002.09.23. 16:11
Terhelő tanúvallomást tett a Fővárosi Bíróságon hétfőn az a fiatalember, akinek közlése nyomán kipattant a fekete angyalként ismerté vált Faludi Tímeának, a Nyírő Gyula kórház volt ápolónőjének ügye. A tanú 2000 őszétől dolgozott a kórházban, éjszakánként Faludi Tímeával együtt. A tanú öt olyan vádbeli esetet említett, amikor látta, milyen injekciókat adott be a betegeknek Faludi Tímea, és volt olyan is, hogy ezt maga a nővér mondta el neki.
Faludi tettéről azért nem számolt be azonnal, mert új volt a kórházban és úgy vélte, hogy vele szemben úgyis inkább az évek óta ott dolgozó nővérnek hisznek majd. Faludi a nyomozati szakaszban beismerte a cselekményt, a tárgyaláson azonban már tagadta bűnösségét. Faludi Tímea a tanúvallomásra a tárgyaláson csak annyi észrevételt tett, hogy a fiatalember problémás volt, azért mondhat rá ilyeneket. A fekete angyal büntetőpere szeptember 30-án szakértők meghallgatásával folytatódik a Fővárosi Bíróságon.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?