Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Két embert halálra gázolt a vonat

MTI
2002.10.01. 20:27
Újabb két embert gázolt halálra a vonat délután öt óra után - tájékoztatta a MÁV kedden közleményben az MTI-t. A Keleti pályaudvarról Miskolcon át Debrecenbe tartó Tokaj Intercity délután öt óra öt perckor halálra gázolt egy nőt a Kőbánya-felső pályaudvaron. Ezért a vonat késéssel közlekedik. Öt óra után 18 perccel Dombóvárnál a nyílt pályán egy ismeretlen embert gázolt el a Sárbogárdról Dombóvárra közlekedő vonat. Az utazóknak itt is késéssel kell számolni.

A MÁV közleménye szerint a délutáni órákban összesen három gyalogost gázolt el a vonat vasúti pályán, egy vasúti átjárónál pedig egy mezőgazdasági vontató vezetője halt meg, amikor a fénysorompó piros jelzése ellenére ráhajtott a sínekre és összeütközött egy személyvonattal. A MÁV ezért közleményében kéri, hogy a vasúti síneken, főleg a tiltott helyeken ne járkáljanak, illetve a kijelölt átjárókban óvatosan közlekedjenek az emberek. A gépkocsivezetők pedig vegyék figyelembe a fénysorompó tilos jelzését.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?