Árpád
-2 °C
3 °C

Tízezrekért árulják a magyar sztárok telefonszámait

2002.10.09. 17:04
A világhálón sorra bukkannak fel a magyar elõadók telefonszámait ajánló hirdetések. A mai divatzenekarok népes rajongótábora egymás közt adja-veszi kedvenceik elérhetõségeit. A legnépszerűbb zenekarok száma több tízezer forintér cserél gazdát, és egész komoly csoportok foglakoznak már ezzel az üzlettel. Míg egy Krisz Rudi szám 15 ezer forint, addig a mai egyik legnépszerűbb zenekar, a United együttes száma 55 ezer forintot is megér a hálón.

- Tudtunk róla, hogy valahol kikerülnek a számaink - nyilatkozott Barna, a United énekese. Nem gondoltam, hogy ennyi pénzt is megér a telefonszámom, és ha jobban belegondolok, megérné nekem is árulni. Ez persze csak vicc volt, valójában sokat gondolkodtunk azon a zenész kollégákkal, hogyan lehetne kivédeni ezt a feketekereskedelmet, de nem jutott eszünkbe még hathatós módszer - mondta a zenész.

Barni elmondta, naponta öt-hat nem várt telefont kap, és van olyan is, amikor valaki bele sem szól a kagylóba. A magyar kiadók és az együttesek menedzserei, szeretnék megszüntetni az állandó zaklatásokkal és telefoncserékkel járó kellemetlenségeket, ezért azt tervezik, még az újságíróknak sem adják majd ki a sztárok telefonszámát.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?