Jenő
-3 °C
6 °C

Reptéri dolgozót gyanúsítanak a bombafenyegetésekkel

2002.10.18. 09:48
A Ferihegyi repülőtér egyik még ismeretlen dolgozójára gyanakszik a rendőrség a három eddig felderítetlen bombafenyegetés ügyében. A rögzített hívásokból kiderült ugyanis, hogy a tettes elég jól ismeri a repülőtér belső strukturális működését. A nyomozásba igazságügyi akusztikai szakértőt is bevontak, mert a rendőrség gyanúja szerint mindhárom telefonon történő fenyegetést azonos személy követhette el.
Az elmúlt két hétben történt négy fenyegetés közül csak a múlt pénteki párizsi gép fenyegetőjét őrizetbe vették a rendőrök. A bíróság gyorsított eljárásban nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bombával fenyegetőző férfit, akiről kiderült, hogy nincs köze az előző három fenyegetéshez. A rendőrség a nyomozás érdekében több információt nem közölt, de azt elárulták, hogy eddig még nem hallgattak ki gyanúsítottat az ügyben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?