Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Két év után megkerült az eltűnt asszony

MTI
2002.10.25. 14:52
Két év után megkerült az a középkorú szamoskéri asszony, akinek nyomtalan eltűnése országos sajtóvisszhangot váltott ki 2000 őszén, mivel a család bírálta a rendőrséget, hogy az eljáró hatóság nem tesz meg mindent a nő felkutatásáért - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata pénteken az MTI-vel. A tájékoztatás szerint az asszony a magyar-osztrák határ, Vas megyei Bucsu átkelőhelyén át tért vissza Magyarországra.
A nő meghallgatása során elmondta, hogy saját akaratából hagyta el az országot. Állításával igazolta a rendőrség korábbi megállapítását - amit a család nem fogadott el -, miszerint a rejtélyes eltűnésnél bűncselekményre utaló körülményt nem merült fel, az asszony önszántából ment külföldre, ismeretlen tartózkodási helyre. A nő nem kívánta közzé tenni, hogy hol volt két éven át.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?