Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A nagyapját akarta meglátogatni a szekszárdi börtönszökevény

2002.10.29. 16:34
A nagyapját akarta meglátogatni a szekszárdi börtönbõl megszökött Csepregi Péter - tudta meg a HavariaPress. A magyarkeszi kettõs gyilkosság gyanúsítottját kedd reggel fogták el a rendõrök Iregszemcse közelében egy kukoricásban. A gyanúsított kihallgatásán elmondta, hogy nem használta a lepedõt és anélkül ugrott ki az emeleti ablakból miután átpréselte magát az ablak rácsán. A földetéréskor súlyosan megsérült, de ennek ellenére a menekülés mellett döntött.

Lestoppolt egy autót, amely elvitte Iregszemcséig, ahol egy kukoricásban bújt el. A rendõrök egy lakossági bejelentés után kezdték átkutatni a kukoricaföldet. A súlyosan sérült szökevény ellenállás nélkül megadta magát. Csepregit jelenleg a tököli rabkórházban ápolják gerinc- és bokatöréssel.