Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Leharapta támadója nyelvét

MTI
2002.10.30. 06:42
Leharapta támadójának nyelvét egy 53 éves amerikai ügyvédnő a délnyugat-franciaországi Bordeaux-ban. A hölgyre annak saját szállodai szobájában támadt rá egy 27 éves férfi. A behatoló megpróbálta megcsókolni az ügyvédnőt, az viszont erőteljesen az agresszor nyelvébe harapott - jelentette az AFP.

A behatoló elmenekült és jelentkezett egy kórház elsősegély-osztályán, ahol aztán a rendőrség - a férfi által maga után hagyott nyelvdarab cáfolhatatlan bizonyítéka alapján - letartóztatta. A Sud-Ouest című helyi lap értesülése szerint azonban a leharapott részt nem lehetett visszavarrni, bár a rendőrség jegespohárban vitte a támadó után. Az ügyvédnő nevét nem közölték, csak annyit tudni róla, hogy különben New Yorkban él és dolgozik, s egy hónapja volt Bordeauxban - francia nyelvtanfolyamon.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?