Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Tűz volt a Mammutban

2002.11.01. 14:16
Kisebb tűz ütött ki a budapesti Mammut I. bevásárlóközpont egyik éttermében pénteken délelőtt, a lángokat gyorsan eloltották - tájékoztatta a fővárosi tűzoltóság az MTI-t. Senki nem sérült meg, ám az emeleteken füst terjengett, ezért az épületet lezárták. Molnár Péter, a fővárosi tűzoltóság szóvivője beszámolt arról, hogy az egyik harmadik emeleti étteremben az olajsütő gyulladt ki, a lángok átterjedtek az elszívóra, amely az épület tetejére fújta a fekete füstöt.

Vígh Gábor, az üzletközpont vezérigazgatója azt közölte, hogy az egyik kisebb étteremben konyhatechnikai okok miatt bekövetkezett tűznek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Elmondta, hogy az épületben az eset bekövetkezésekor kevesen voltak, mert csak a szórakoztató egységek és az éttermek tartanak nyitva, az üzletek zárva vannak. Közölte: a tűzoltók kiérkezésére az épületet kiürítették, senki nem sérült meg. Vígh Gábor hozzátette: az anyagi kár nem jelentős, és 13 órakor, az átszellőztetés után kinyitják a Mammut I-et a látogatók előtt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?