Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Január végéig meghosszabbították a móri nyomozást

MTI
2002.11.08. 16:55
A rendőrségi nyomozás adatai tovább erősítik azt az alapos gyanút, hogy a nyolc halálos áldozatot követelő május 9-i móri bankrablást a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő K. Ede és H. László követte el. Zsombok György alezredes, az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságának főosztályvezetője, a nyomozás vezetője elmondta: a "gyanúsítottakkal szemben tovább erősödik a bizonyítékok láncolata", az adatok egyre inkább alátámasztják a rendőrség bűncselekménnyel kapcsolatos verzióját.

Zsombok György emlékeztetett arra, hogy a rendőrség korábban egyesítette a nyolc ember életét követelő móri, valamint a csepeli postarablás és a tavaly szeptemberi budaörsi fegyveres rablás nyomozását, miután mindhárom bűncselekmény elkövetésével H. Lászlót és K. Edét gyanúsítják. Közölte, hogy a nyomozás határidejét egyébként január 27-ig hosszabbították meg. A móri bankrablás két gyanúsítottjának előzetes letartóztatását a Fővárosi Bíróság a közelmúltban március 24-ig, öt hónappal hosszabbította meg.