Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a rongálással gyanúsított férfit

MTI
2002.11.10. 17:35
A rendőrség szombaton elfogta azt a férfit, akit a BRFK XV. kerületi kapitánysága azzal gyanúsít, hogy egy parkoló személygépkocsira egy gyúlékony anyaggal megtöltött égő sörösüveget dobott. A bűncselekményt péntek este követték el: a XV. kerületi Gábor Áron utcában található családi ház udvarán parkoló személygépkocsira dobták a meggyújtott üveget, majd egy téglával az autó szélvédőjét is betörték.

A rendőrség rongálás bűntette elkövetésének alapos gyanúja miatt folytat eljárást, szabadlábon hagyása mellett, a 25 éves budapesti gyanúsított ellen. A kerületi kapitányság beosztottjai előzetes adatgyűjtést és tanúkutatást követően a gyanúsítottat szombaton az esti órákban XV. kerületi lakásában fogták el. A bűncselekménnyel okozott kár körülbelül 200 ezer forint.