Árpád
-2 °C
4 °C

Őrizetben a miskolci gyilkos

MTI
2002.11.13. 13:56
Őrizetbe vettek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói egy 47 éves, büntetett előéletű miskolci férfit, aki alaposan gyanúsítható azzal, hogy kegyetlen módon megölt egy 90 éves embert miskolci lakásában. Erről Egyedné Novodonszki Éva, a főkapitányság sajtóügyeletese tájékoztatta szerdán az MTI-t. Az egyedül élő férfi holttestét kedden délután fedezte fel a lánya. Apját összekötözve, fején egy nejlonzsákkal találta meg.

A gyilkosság november 8. és 12. között történt, azt nem tudni, hogy mi motiválta. A rendőrök kedden késő este vették őrizetbe azt a miskolci férfit, aki alaposan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Kihallgatása szerdán délelőtt is folyt. A sajtóügyeletes közölte: a nyomozás eredményessége érdekében további információkat nem kívánnak közzé tenni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?