Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Robbanás a XXII. kerületben

2002.11.18. 23:30
Súlyos életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy fiatalembert hétfő este, azt követően, hogy robbanás következett be a XXII. kerületi Rózsakert utca egyik lakásában. A rendőrségi közölte: a 24 éves vegyésztechnikus fiatalember, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, eddig ismeretlen összetételű anyagokat kevert össze lakásán. A robbanást a keverék okozta.

A Havaria Press értesülései szerint a rendőrség kedd reggel fogja lefolytatni a helyszínelést, mivel a robbanás nyomán keletkezett tüzet a tűzoltók eloltották, eközben azonban a lakás helyiségei eláztak. A lakásban talált vegyületek alapján a rendőrségi szakértők olyan kérdésekre is választ keresnek, hogy azokat használták-e már korábbi robbantásoknál. Kivizsgálják továbbá a fiatalember kapcsolatait is. A nyomozás eredményeitől függően a fiatalember ellen robbanóanyaggal való visszaélés miatt indulhat eljárás.