Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Eltemették a hatvani családirtás áldozatait

MTI
2002.11.19. 14:00
A hatvani városi temetőben kedden eltemették a november 5-ről 6-ra virradó éjszaka történt családi dráma három áldozatát. Az anyát és két lányát közös sírban helyezték örök nyugalomra. A minden incidens nélkül lezajló szertartás során hatvaniak százai, a gyermekek osztálytársai, rokonok, ismerősök és ismeretlenek kísérték el utolsó útjukra az áldozatokat. A szertartást megelőzően, már a temető kapujában arra kérték a média képviselőit, hogy ne készítsenek hang-, fénykép-, illetve mozgókép felvételt, betartását számos biztonsági ember ellenőrizte a temetőben.

A tragédia során, a 35 éves hatvani asszony otthonukban fejbe lőtte mindhárom gyermekét, majd magával végzett. A 9 esztendős Ákos felépüléséért jelenleg is küzdenek Budapesten az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet orvosai.