Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halálra rugdostak egy férfit Mosonmagyaróváron

MTI
2002.11.20. 12:24
Halált okozó testi sértés bű0ntett alapos gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 16 éves és egy 18 éves mosonmagyaróvári betanított munkást, akik a múlt hét végén a nyílt utcán összerugdaltak egy 46 éves rokkant nyugdíjast, aki a kórházi műtőasztalon meghalt - hangzott el a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság szerdai sajtótájékoztatóján. Bánhalmi Zsolt alezredes az életvédelmi osztály vezetője elmondta: a brutális tett elkövetői 500 forintot követeltek diszkóra a hazafelé tartó férfitől. A sértett át akarta adni a nála lévő 35 forintot. Az aprót kirúgták a kezéből, földre teperték, ütlegelték, bakanccsal rugdosták.

A megtámadott férfi bordatörést szenvedett és leszakadt a lépe. A gyors orvosi beavatkozás sem tudott segíteni rajta. A két gyanúsított a szörnyű eset után folytatta a szórakozást a diszkóban. A gyanúsítottak a bűncselekményt beismerték. Mindketten büntetlen előéletűek, de korábbi ügyeik miatt bűntető eljárások folynak ellenük. A rendőrség őrizetbe vette őket, és javasolja előzetes letartóztatásba vételüket az ügyészségnek.