Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lövöldözés egy kávézóban

2002.11.27. 21:56
Flóbert pisztollyal lőtték fejbe egy kiskőrösi kávéház biztonsági őrét szerdán hajnalban. A tettes - egy hatvanhat éves idős férfi - másodmagával tért be az éjjel-nappal nyitvatartó szórakozóhelyre, ahol társaival iszogattak, fizetni azonban nem volt kedvük. A biztonsági őr némi vita után távozásra szólította fel a társaságot, mire az idős ember kibiztosította a nála lévő Flóbertet és közvetlen közelről az őr szemei közé lőtt. A sérültön a kiskunhalasi kórházban kisebb műtétet hajtottak végre. A csontba fúródott kis lövedéket kivették, ezután a férfi saját felelősségére távozhatott a kórházból.

A lövöldözőt a kávézó közelében elfogták a rendőrök, de kihallgatását követően szabadlábra is helyezték. A pisztolyos férfi szerdán este ismét felkereste a kávézót, ahol a személyzetet megfenyegette: saját érdekükben ne ragaszkodjanak a rendőrségi vizsgálathoz. A lövöldözést egyébként az épület biztonsági kamerája is rögzítette, a rendőrség megkezdte az ügy részleteinek felderítését.