Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kommandósok fogták el az embercsempészt

2002.11.29. 20:49
Kommandósok fogták el pénteken este Budapesten azt az embercsempészt, aki két hete sikeresen menekült el kocsijával az őt igazoltatni próbáló határőrök elől. A XIII. kerületben, a Madarász utcában egy lakásban ütöttek rajta a kommandósok N. Tiboron. Orodán Sándor, a határőrség szóvivője szerint egy jól szervezett akcióban, hetek óta tartó nyomozás után sikerült lecsapni az embercsempészre. A több határőrigazgatóság, és a rendőrség példás összefogásával lefolytatott nyomozás során egy egész bűnszervezetet kapcsoltak le.

A két hete egy lövöldözés árán sikeresen elmenekülő férfi mellett most az őt bújtató bűntársat is elfogták a Madarász utcai lakásban. A Budapesti Rendőr- Főkapitányság kommandósaira most éppen az előző esetből okulva volt szükség: igaz, most lövöldözés nem történt, de a lakásban több fegyvert is lefoglaltak.