Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rablást hazudott a kamionos

MTI
2002.12.04. 11:37
Sikkasztás, hatóság félrevezetése és hamis tanúzás alapos gyanújával szerdán őrizetbe vette a rendőrség azt az érdi sofőrt, aki előzőleg rablásról tett hamis bejelentést a Kecskeméti Rendőrkapitányságon - tájékoztatta szerdán az MTI-t Hortobágyi István őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Elmondta: a 28 éves férfi hétfőn hajnalban bejelentést tett az ügyeleten, hogy ismeretlenek leütötték Városföld közelében és eltulajdonították az általa vezetett kamiont rakománnyal együtt 20 millió forint értékben. A Bács megyei rendőrök a helyszíni szemlét követő kihallgatás során gyanúsnak találták a férfi viselkedését, sérülése nem volt olyan mértékű, hogy az eszméletvesztéssel járhatott volna, ruházatán sem találták nyomát annak, hogy a sárban feküdt volna.

Ezt követően adatgyűjtésbe kezdtek a nyomozók, s az információk szerint a férfit lopások miatt már több, korábbi munkáltatója menesztette. A Bács megyei rendőrség megkeresésére a nyomozók szerdán este fogták el a férfit Érden, ellene őrizetbe vétel mellett vizsgálat indult, az eltulajdonított kamionra Kecskeméten találtak rá.