Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Öt gyilkossággal gyanúsítják a balástyai férfit

MTI
2002.12.04. 13:37
Öt nő meggyilkolásával gyanúsítja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság azt a balástyai férfit, aki az emberöléseket korábban magára vállalta; a nyomozást a rendőrség lezárta, az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek. A férfi által megjelölt helyeken elásva megtalálták az eltűnés miatt keresett négy áldozatot, az ötödik nő holtteste pedig a vasúti síneken volt. Pigniczki József megyei főügyész-helyettes az MTI-nek elmondta, hogy a Csongrád Megyei Főügyészségen megkezdődött a nyomozati iratok feldolgozása.

A 34 éves balástyai férfi március óta előzetes letartóztatásban van. A kihallgatásokkor beismerte három balástyai és egy kisteleki nő, valamint egy prostituált meggyilkolását. Beszélt egy hatodik áldozatról is, akinek holtteste nem került elő az általa megjelölt bányatóból. A 34 éves férfi mindeddig nem adott magyarázatot tettére, beismerő vallomásait pedig szeptemberben visszavonta.