Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorssegélyt és kártalanítást fizet a BKV a halálos balesetért

OTS-Cégvonal
2002.12.05. 10:16
A BKV Rt. megdöbbenve értesült arról, hogy szerdán este a 61-es expressz busz és a 62-es villamos a X. kerület Fehér út és a Gyógyszergyári út kereszteződésében összeütközve súlyos balesetet okozott. A balesetnek egy halottja - a buszvezető -, valamint húsz sebesültje volt. Az előzetes helyszíni szemle alapján annyi feltételezhető, hogy a balesetet buszsofőr pillanatnyi figyelmetlensége okozta.

A BKV Rt. vezérigazgatója a helyszínen soron kívül intézkedett a sérültek mielőbbi kártalanításáról a biztosító ugyancsak helyszínre érkezett képviselőjénél. A társaság vezetői az éjjel folyamán felkeresték a kórházakat, és kifejezték a sérülteknek együttérzésüket, csütörtökön pedig felkeresik az elhunyt buszsofőr hozzátartozóit, részvétnyilvánítás és gyorssegély folyósítás céljából.