Árpád
-2 °C
3 °C

Ismét jár a kettes villamos a Soroksári úton

MTI
2002.12.17. 11:55
Megindult a villamos-közlekedés Budapesten, a Soroksári úton, ahol kedden hajnalban eltörött egy 800 milliméter átmérőjű öntöttvas víznyomócső - tájékoztatta az MTI-t Péterffy Gábor, a Fővárosi Vízművek kommunikációs igazgatója. Hozzátette: a hiba elhárításáig az útszakaszt a gépkocsik elől lezárták, a forgalmat elterelik. Elmondta: a sérült cső lezárása nem okoz vízhiányt a Soroksári út környékén, mert a vízművek szakemberei más csővezetékről gondoskodnak a lakosság ellátásáról.

Közölte azt is, hogy a víz nem árasztotta el sem a Soroksári út, sem a Nemzeti Színház környékét. Pérerffy Gábor elmondása szerint a javítási munkálatok miatt a nap folyamán a Soroksári úton felbontják a kifelé vezető mindhárom sávot. Az útburkolat végleges helyreállítására várhatóan szerdán kerülhet sor, s akkor szüntetik meg a forgalmi korlátozást is. A csőtörés miatt forgalmi korlátozásokat vezettek be: a Haller utca és az Ipar utca között lezárták a Soroksári utat. A BKV fődiszpécsere elmondta, hogy több órára teljes hosszában leállították a 2-es és a 24-es villamos közlekedését, helyette sűrűbben közlekedtek a 15-ös autóbuszok. Közölte: a villamosok 11 óra óta ismét közlekednek. A fődiszpécser hozzátette, hogy a 23-as és az 54-es autóbuszok terelő úton járnak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?