Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Soroksári út: kicserélték a megsérült csőszakaszt

MTI
2002.12.18. 07:44
A Fővárosi Vízművek Rt. munkabrigádjai a szerdára virradó éjszaka is teljes erőbedobással dolgoztak az előző napon hajnalban eltört 800 milliméter átmérőjű vízvezeték kijavításán, s így reggelre már nem csak a mintegy 10 méter hosszú sérült csövet cserélték ki, hanem a kiásott nagy munkagödör betemetését és betonozását is befejezték - tájékoztatta az MTI-t szerdán reggel Péterffy Gábor, a Fővárosi Vízművek kommunikációs igazgatója. Elmondta, hogy a BKV-val, az elektromos művekkel és más szolgáltatókkal együtt rekord idejű munkát végeztek ennél a vízcsőtörésnél, mert már a munkaterület aszfaltozásán dolgoznak, s így még a délelőtt a forgalom rendelkezésére bocsáthatják a munkaterületet.

A Soroksári úti csőtörés helyszínén már korábban lehetővé tették, hogy a 2-es villamos közlekedése meginduljon a Jászai Mari tér és a Boráros tér között és gondoskodtak arról, hogy a városból kifelé tartó forgalmat a Szerviz útra terelhessék. Ezen az úton közlekednek Pesterzsébetre a 23-as és 54-es autóbuszok. A vízművek szakemberei szerint még délelőtt átadják a hátralévő munkaterületet, s így ismét helyreáll a közlekedés rendje a Soroksári útnak ezen a szakaszán.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?