Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Örömlány rabolta ki az állatvásárról hazatérő férfit

2002.12.19. 16:26
Fegyveres rablásról tett bejelentést a debreceni rendőrségen egy férfi, miközben a pénzét egy örömlány vette el. A HavariaPress úgy tudja, hogy az állatvásárról érkező férfi kedden azt állította a rendőröknek, hogy az utcán ismeretlenek rátámadtak és elvették 800 ezer forintját. Szerdán azonban kiderült, hogy a férfit nem az utcán fosztották ki, hanem egy örömlány könnyített a pénztárcáján. Miután a nő szexuálisan kielégítette a gyanútlan férfi vágyait, belenyúlt a táskájába, és a 7 ezer forintos díjon felül zsebre vágta az abban talált több százezer forintot is.

A férfi észrevette az átverést, de a kéjhölgy nem adta vissza a pénzt, sőt még egy flóbert pisztolyt is előrántott, majd az időközben megérkező társával, egy 27 éves fiatalemberrel együtt "kitessékelték" a vártnál tovább maradó klienst. A sértett azért mondta azt, hogy az utcán történt az eset, mert nem akarta felfedni, hogy örömlánynál járt. A két támadót kedden, a bejelentés alapján el is fogták.