Judit
2 °C
7 °C

Leszakadt a felsővezeték Újszász határában

MTI
2002.12.19. 20:15
Újszász és Jászboldogháza-Jánoshida között csütörtök délután mintegy 200-300 méteren leszakadt a vasúti elektromos felső vezeték - tájékoztatta az MTI-t a Mávinform. A MÁV Budapest és Miskolc közötti vonalán csütörtök reggel Isaszegnél összeütközött egy vonat és egy kamion. A baleset miatt kerülő útvonalon közlekedő Avas IC áramszedője tört el csütörtök délután, s rongálta meg a vezetéket.

Az Avas IC, valamint az egri IC csütörtök este 7 óra után is ott vesztegelt. A közlemény szerint a Tokaj IC, Újszásztól egy másik kerülő útvonalon éri majd el Miskolcot: Debrecen-Nyíregyháza érintésével. A vezetékszakadás miatt még többet késtek csütörtök este a Budapestről Miskolcra tartó IC-vonatok. A Cracovia nemzetközi gyors, amely 19.05 órakor indult a Keleti pályaudvarról, ugyancsak jelentős késéssel közlekedik majd.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?