Natália
1 °C
7 °C

InterCity-baleset: helyreállították a vágányokat

MTI
2002.12.21. 10:10
Mindkét vágányt helyreállították Pécel és Isaszeg között, így pénteken késő estétől zavartalanul közlekedhetnek a vonatok a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon - tájékoztatta az MTI-t szombaton a MÁV közleménye. A helyreállítási munkák során négy vezetéktartó oszlopot kellett pótolni, a leszakadt elektromos vezetékeket, a megsérült pályaszakaszt, illetve az útátjárót is helyre kellett állítani.

A vonalon pénteken hajnalban egy vágányon már megindulhatott a közlekedés, a másik vágányt a késő esti órákban adták át a vonatforgalomnak. A tájékoztatás szerint a szerelvények sebességkorlátozással közlekednek, de a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon késésekkel már nem kell számolni.

Csütörtökön mintegy 300 méter hosszban rongálódott meg a vasúti pálya, amikor a Budapestről Miskolcra közlekedő InterCity Isaszeg előtt összeütközött a vasúti átjáróban veszteglő, kombájnokat szállító trélerrel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?