Judit
2 °C
7 °C

Jegesek az ország útjai

MTI
2002.12.27. 09:03
Az ország déli és középső részén romlottak a közlekedés feltételei, az ónos eső miatt sok helyen jégpályává változott az útburkolat - tájékoztatta péntek reggel az MTI-t az Útinform ügyeletese.

Az M3-as autópályán Gödöllő térségében, a fő- és mellékutakon Jászberény és Szolnok környékén, a Dunántúlon pedig Dunaújváros körzetében lassult le a forgalom a jeges útburkolat miatt.

A mellékutak a korábban lehullott, majd letaposott hótól síkosak, jégbordásak Komárom-Esztergom, valamint Fejér megyében, a középső országrészben Dabas és Vác környékén, Jász-Nagykun-Szolnok megye nagy részén, az Északi-középhegységben és a Tiszántúlon. A párásság és a köd péntek reggel gondot okozott a közlekedésben Nyírbátor és Békéscsaba környékén, ahol mindössze 150-200 méter volt a belátható útszakasz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?