Botond, Mózes
EUR 385,83 Ft
USD 369,83 Ft
12 °C
29 °C

Álarcos rablók támadtak egy idős házaspárra

2003.02.10. 15:16
Álarcos rablók támadtak egy idős házaspár balkányi otthonára szombat este - tájékoztatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata hétfőn az MTI-t. A közlés szerint a négy haramia a tévét néző 66 éves férjet és 60 éves feleségét ragasztószalaggal megkötözték, bántalmazták, és értékeik átadására kényszerítették őket. Végül 400 ezer forint készpénzt és egy 90 ezer forint értékű takaréklevelet vittek magukkal.

A rablótámadás következtében a házaspár nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A tájékoztatás szerint az ügyben a területileg illetékes nyírbátori rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!