Erik, Alexandra
EUR 383,33 Ft
USD 365,41 Ft
9 °C
23 °C

A szomszéd kutyájával fajtalankodott

2003.02.10. 16:33
Súlyos sérüléssel szállították kórházba azt a 15 éves fiút, aki a gyanú szerint fajtalankodás áldozata lett a Baranya megyei Sátorhelyen - jelenti a HavariaPress. A fiatal fiún édesanyja vette észre, hogy nehezen jár és hogy vérzik a végbélnyílása. A fiatal először azt állította, hogy két férfi megerőszakolta, azonban a nyomozás kiderítette, hogy ez nem lehetséges, mert a fiú által megadott időpontban látták a helyi kocsmában.

Később a gyerek azt állította, hogy a szomszéd kutyája okozta a sérülését. Ezt bizonyítja az a tény, hogy a rendőrség kutyakarmolás nyomokat talált a gyerek nyakánál és kutyaszőrt a nadrágjában. A rendőrség arra is gyanakszik, hogy a tinédzser fogadásból szerzett testi örömöket a malamutnak, ezért nem indítottak nyomozást az ügyben. A fiút ma engedték haza a kórházból, aki nem volt hajlandó beszélni a pikáns ügyről. A kórház pszichológus segítségét kérte az ügyben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!