Erik, Alexandra
EUR 383,30 Ft
USD 364,63 Ft
9 °C
23 °C

Eltűnt csongrádi favágót keres a rendőrség

2003.02.10. 17:48
Fát vágni indult, de nem tért haza egy 53 éves csongrádi férfi, a rendőrség eltűnés miatt körözi - tudta meg az Objektív Hírügynökség Tuczakov Szilvánától, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Ujszászi Imre még január 30-án dél körül ment a Tisza árterébe, hogy fát vágjon, ám azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A férfi kerékpárját az ártérben a pontonhíd közelében megtalálták. Az eltűnt férfi 175 cm magas, erős testalkatú, rövid barna hajú, elöl kopaszodó. Szeme zöldes, fogazata hiányos. Különös ismertetőjele, hogy mindkét kezének mutatóujját korábbi sérülés miatt nem tudja kinyújtani. Nyakának bal oldalán hegek láthatók. Jobb alkarján "Szeretlek 1950" felirt van, bal vállán pedig piros szív és más minták vannak tetoválva. Eltűnésekor fekete gumicsizmát, kék színű melegítőalsót, bundabéléses márvány-farmert, fején pedig barna svájcisapkát viselt. A rendőrség a lakosság segítségét kéri, aki bármit tud az eltűnt személyről, hívja a Csongrádi rendőrkapitányság 63/483-577-es, vagy a Telefontanú 80/555-111-es számát.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!