Botond, Mózes
EUR 386,34 Ft
USD 370,55 Ft
12 °C
29 °C

Mentősökre támadt egy jászberényi férfi

2003.02.13. 14:24
Rátámadt a segítségére érkező mentősökre szerdán este egy jászberényi férfi - jelenti a HavariaPress. Az 50 éves férfi az este ittasan tért haza, ahol rögtön szóváltásba keveredett a feleségével. A családi veszekedés hevében öklével belevágott a lakás egyik üveges ajtajába, és az üvegcserepek felsebezték a kezét. Az asszony ezt követően hívta ki a mentősöket.

Férje nem kért az orvosi segítségnyújtásból, ezért egy Flóbert típusú pisztolyt rántott elő, és azzal kényszerítette távozásra a kiérkező mentősöket. A férfival szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás. Egyelőre nem tudni, a fegyvert jogszerűen tartotta-e magánál a jászberényi férfi.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!