Botond, Mózes
EUR 385,35 Ft
USD 369,36 Ft
12 °C
29 °C

Tv2: csak Sandokan sérült meg

MTI
2003.02.17. 20:59
A tv2 közleményben tudatta, hogy az Országos Rádió és Televízió Testület Panaszbizottsága által 2003. február 5-én a Sandokan című film sugárzása tárgyában közzétett sajtóközleményét megtévesztőnek tarja.

A televízió szerint az ORTT Panaszbizottság közleménye azt a benyomást kelti, hogy a filmet a nézők érdekeit sértve, dramaturgiailag indokolatlan változtatásokkal, megcsonkítva vetítették le. Ezzel szemben a tv2 filmsorozatként, de teljes egészében, kivágások nélkül, a szerzői jogosultak hozzájárulásával sugározta. A film epizódonkénti sugárzásával tehát nem sérült sem a néző, sem a szerző.

A tv2 szerint "a történet egyetlen igazi sérültje Sandokan volt, akit tőrbe csalt az ellenség, majdnem meghalt, de persze maláj hőshöz illően kivágta magát".

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!