Bernát, Felícia
EUR 384,30 Ft
USD 363,41 Ft
7 °C
31 °C

Autós üldözés után lövöldözés Baján

MTI
2003.02.18. 20:43
Autós üldözés után sörétes vadászfegyveréből leadott lövéssel próbálta megállítani egy férfi Baján azt a három tolvajt, akik kedden délután lopták el nyitva hagyott járművéből az övtáskáját.

Hortobágyi István, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek este elmondta, hogy a férfi autójából a Duna másik oldalán, a Tolna megyei Alsónyéken emelték ki az övtáskát a tolvajok.

A férfi látta a történteket, ezért kocsijával az ugyancsak autóval menekülő három tolvaj nyomába eredt, akik a Duna-hídon át Bajára tartottak.

Az autós üldözés a város központjában is folytatódott, majd a külterületre érve a férfi megközelítette a tolvajok kocsiját, és sörétes vadászfegyverével kilőtte annak jobb első kerekét.

A tolvajok az autóból kiugrottak és a közeli erdőbe menekültek, ahol erdészek bevonásával az esti órákban sikerült elfogni őket.

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit és azt, hogy, történt-e közlekedési kihágás, illetőleg foglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetés.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!