Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Az autóklub perli a fővárosi utak kezelőit

MTI
2003.02.20. 17:51
A Magyar Autóklub (MAK) keresetet indít a fővárosi főútvonalak és parkolók kezelőivel szemben annak megállapítására, hogy melyik szervezet köteles jég- és csúszásmentesíteni a fizető parkolókat - tájékoztatta a MAK az MTI-t csütörtökön. A közlemény szerint a MAK pert indít Fővárosi Önkormányzat, a Fővárosi Közterület-fenntartó Rt. és a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás ellen. A MAK kifogásolja, hogy a rendkívüli havazást követően két héttel is havasak, jegesek a parkolók és a parkolási társulások ennek ellenére változatlanul díjat szednek és büntetnek.

Az autóklub rámutat: az elmúlt időszak tapasztalatai azt mutatják, hogy a fővárosi fizető parkolók vonatkozásában nincs gazdája a hónak és a csúszásmentesítésnek, az érintettek egymásra mutogatnak. A jelek szerint a kérdést ez évben már csak az olvadás oldja meg - fogalmaz a MAK közleményében.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!