Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Csalót fogtak a kiskunhalasi határőrök

2003.02.25. 10:22
Határőrök fogtak el egy körözött személyt hétfőn éjjel Tompánál, aki ellen néhány órával korábban adtak ki elfogatóparancsot csalás miatt - tudta meg az Objektív Hírügynökség Kovács Ivántól, a Kiskunhalasi Határőr Igazgatóság sajtószóvivőjétől. A 38 éves sásdi lakos férfi éjjel 10 órakor jelentkezett kilépésre a Tompai Határátkelőnél, érvényes útlevéllel. A magyar állampolgárságú személy okmányainak és adatainak ellenőrzése során az útlevélkezelő határőr tiszthelyettes észlelte, hogy alig néhány órája 16:15-kor a Siklósi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el.

Az elfogatóparancsot azért adták ki ellene, mert a közelmúltban 3 millió forintos csalást követett el. A férfi ellenállást nem tanúsított, a határőrök az átkelőhelyen feltartóztatták, előállították és értesítették az illetékes Kiskunhalasi Városi Rendőrkapitányságot. A 38 éves csalót, autóját és személyes tárgyait a határőrök átadták a rendőrségnek. A férfit az elfogatóparancs szerint őrizetbe vették.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!