Erik, Alexandra
EUR 385,19 Ft
USD 366,29 Ft
9 °C
23 °C

A Pajzs Szövetség helyreigazít

2003.02.25. 10:33
Halász József, a Pajzs Szövetség elnöke az alábbi helyreigazításra kérte lapunkat a hétfőn megjelent riportunkkal kapcsolatban:

"A cikkben szereplő következő két mondat nem felel meg a valóságnak: 'Mit csinált Jézus Krisztus 12 és 32 éves kora között? Az EU-csatlakozás ellen kampányoló Pajzs Szövetség válasza: Indiában volt, ahol 108 éves korában halt meg.' Ezt a kijelentést az alakuló ülés egyik résztvevője idézte egy angol újságból, vagyis nem a Pajzs véleményét tükrözi. Továbbá a megalakult párt célja a rendszerváltás, eszköze az EU-csatlakozás megakadályozása, vagyis téves az az állítás, miszerint: legfontosabb célja, hogy az április 12-ei népszavazáson a magyar választópolgárok nemmel szavazzanak az EU-csatlakozásra."

Az érintettektől és olvasóinktól elnézést kérünk.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!