Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Kislányát küldte kenyeret lopni

2003.02.25. 15:30
Rendszeresen a kislányát küldte kenyeret lopni egy mátranováki asszony - értesült a HavariaPress. A 45 éves nõ kényszerrel vette rá 14 éves kislányát, hogy minden hajnalban kenyeret lopjon a nógrádi község élelmiszerboltja elõl. Idõvel az üzlet tulajdonosa arra lett figyelmes, hogy a hajnalban kiszállított kenyér és pékáru egy része rendszeresen eltűnik, ezért értesítette a rendõröket.

A bejelentést követõen a körzeti megbízott figyelõszolgálatot szervezett, ennek eredményeként pénteken tetten érte a 14 éves kislányt. A lány meghallgatása során elmondta, hogy a lopásra édesanyja utasította. A 45 éves nõ ellen kiskorú veszélyeztetése miatt indult eljárás a Bátonyterenyei Rendõrkapitányságon.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!